Jr6Nr5 - Alzheimer West-Brabant

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Jr6Nr5


NIEUWSBRIEF


29 APRIL                                           JAARGANG 6                                  NUMMER 5   

 
Martien Schumacher na Lintjesregen nu lid in de orde van Oranje Nassau

Vrijdagochtend 24 april mocht Marjolein van der Meer Mohr burgemeester van Rucphen vijf inwoners van haar gemeente telefonisch op de hoogte brengen dat het “Zijne Majesteit had behaagd” hen voor hun vele vrijwilligersactiviteiten te onderscheiden. Eén van de gelukkigen was Martien Schumacher. Bij deze gelegenheid werd hij benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau wegens zijn inzet voor onder meer de parochie St. Martinus, Stichting Katholiek Onderwijs Rucphen, Kiwanis Halderberge-Rucphen en het CDA . Bij Alzheimer Nederland, afdeling West-Brabant is Martien Schumacher bekend als enthousiast belangenbehartiger. Onze organisatie feliciteert Martien van harte met deze welverdiende koninklijke onderscheiding.

Ons eigen Facebook Alzheimer Nederland, afdeling West-Brabant

Ook Alzheimer Nederland, afdeling West-Brabant maakt als organisatie graag gebruik van Facebook. Omdat veel mensen op deze site actief zijn, kan FB prima ingezet worden om activiteiten en informatie van Alzheimer Nederland WB onder de aandacht van een groot publiek te brengen.
Voor onze regio heeft sinds kort Lya van Dorst het bijhouden van onze Facebookpagina overgenomen van Adriënne Roks.
Als bestuur zijn wij erg blij met de komst van Lya en ook daarom brengen wij graag het volgende onder ieders aandacht:
Mochten vrijwilligers van onze stichting iets organiseren, van goede initiatieven horen en/of een geschikt artikel of boek lezen over Alzheimer, denk dan aan onze FB-pagina.
Maak een kort berichtje (evt. met foto) of stuur een link door naar ons bestuurslid communicatie Pierre Chamuleau, die daarna met Lya overlegt voor plaatsing op onze FB-pagina..
Belangrijk: Het aankondigen van AC’s is niet nodig, want daar zorgt Adriënne Roks voor via de bekende flyer.
Het is wel heel leuk om een kort verslag (evt. met foto van gastspreker of locatie, niet van bezoekers) van een AC-avond naar Pierre Chamuleau te sturen.

Heeft iemand zelf een FB-pagina: nodig vrienden uit om Alzheimer Nederland, afdeling West-Brabant te liken.
Samen komen we verder om onze doelgroep tegemoet te komen.Mensen met dementie en mantelzorgers voelen zich nu eenzamer dan ooit.
#wevergetenjullieniet 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu