Jr6Nr4 - Alzheimer West-Brabant

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Jr6Nr4


NIEUWSBRIEF


16 MAART 2020                                  JAARGANG 6                                       NUMMER 4


Mededeling Bestuur Alzheimer Nederland, afdeling West-Brabant

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, heeft de overheid ingrijpende maatregelen genomen. Zoals bekend sluiten daardoor onder meer scholen en kinderdagverblijven, eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs hun deuren t/m maandag 6 april. Ook bijeenkomsten en evenementen met meer dan 100 bezoekers gaan niet door. Voor kwetsbare mensen (ouderen en personen met verminderde weerstand) geldt het advies om grote gezelschappen en openbaar vervoer te vermijden.

Op aanwijzingen van Alzheimer Nederland was al besloten in verband met het Coronavirus alle Alzheimer Caf├ęs binnen onze regio tot nader order af te gelasten.

In verband met de landelijke richtlijn die we als Alzheimer Nederland, afdeling West-Brabant volgen, gaan alle overleggen die voor onze vereniging stonden gepland tot en met 6 april aanstaande niet door. Deze maatregel betekent dus ook dat tot die datum onze regio niet vertegenwoordigd zal zijn bij vergaderingen en samenkomsten waaraan namens onze organisatie wordt deelgenomen.

Het bestuur van Alzheimer Nederland, afdeling West-Brabant heeft dit besluit genomen op aanwijzingen van de regering en het RIVM. We vertrouwen op begrip voor deze maatregel in het belang van ieders persoonlijke gezondheid en die van de mensen ons heen.

Het bestuur Alzheimer Nederland, afdeling West-Brabant

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu