- Alzheimer West-Brabant

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:NIEUWSBRIEF

26 april 2019                                       Jaargang 5                                     Nummer 3    


Koninklijke onderscheidingen voor twee vrijwilligsters van Alzheimer West-Brabant

Vanochtend, vrijdag 26 april 2019, hebben Elly van Loon en Ans Smolders uit handen van burgemeester Vonk-Vedder van Halderberge de koninklijke onderscheiding 'Lid in de Orde van Oranje-Nassau' ontvangen. Zij ontvingen hun lintje voor hun vele activiteiten als vrijwilliger binnen de gemeente Halderberge, waaronder hun inzet voor het werk van Alzheimer Nederland, afdeling West-Brabant. Elly en Ans zijn beiden als vrijwilliger verbonden aan het Alzheimer Café voor de gemeente Halderberge. Onze organisatie feliciteert Elly en Ans van harte met deze welverdiende blijk van waardering.
Elly van Loon-IJkelenstam
Elly is sinds 29 november 2013 vrijwilliger bij het Alzheimer Café Halderberge. Wij kennen Elly als vrijwilligster die erg betrokken is bij mensen die kwetsbaar zijn, met name mensen met dementie. Accuraat en met humor geeft ze invulling aan haar functie. Zonder twijfel betekent Elly veel voor de bezoekers van het Alzheimer Café. In het team van vrijwilligers is zij graag gezien.
Ook is Elly vrijwilligster bij de Katholieke Oudenbossche Vrouwenvereniging, waarvan ze nu voorzitter is en creatief activiteitenbegeleidster bij de drie Halderbergse steunpunten van stichting Groenhuijsen.
Ans Smolders-de Laat
Sinds 1 maart 2013 is Ans Smolders vrijwilligster bij het Alzheimer Café Halderberge. Ans is een vrijwilligster die mensen met dementie een warm hart toedraagt. Haar werkzaamheden gebeuren nauwgezet en met een glimlach. Zij betekent veel voor de bezoekers van het Alzheimer Café en past prima in het team van vrijwilligers.
Ans is ook vrijwilligster bij de parochie en bestuurslid van De Zonnebloem. Ook staat zij bekend als mantelzorger tot cateraar bij steunpunt voor ouderen in Bosschenhoofd. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu